Disclaimer

De Man Sneltransport streeft er naar dat alle informatie op deze site correct is. De op deze site gepubliceerde informatie bindt De Man Sneltransport echter niet, noch kan De Man Sneltransport aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud en het gebruik ervan.

De Man Sneltransport behoudt zich het recht voor de inhoud van de informatie op deze site te wijzigen. De Man Sneltransport garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van de site of de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten.

De Man Sneltransport garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mail berichten of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. De Man Sneltransport aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan. De Man Sneltransport accepteert geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en voor onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt.

STAY CONNECTED

De Man Sneltransport is opgericht in 2000 en is een dynamisch transportbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het verzorgen van spoedeisende zendingen in binnen- en buitenland!