Get Adobe Flash player

Service

Onze service houdt niet alleen in van A naar B vervoeren, wij helpen ook ter plaatse de extra wensen van de klanten te vervullen. Hierbij kunt u denken aan het (helpen) plaatsen van de zeer delicate goederen/ kunststukken op beurzen, Het beveiligen/ toezien van de goederen totdat de (mode) show/ beurs, is afgelopen om de stukken weer veilig mee retour te nemen naar de klant.

De Man Sneltransport beschikt over diversen voertuigen, waaronder meerdere Mercedes Sprinter bestelbussen. Omdat onze voertuigen tm 3500 kg zijn, hebben deze bussen geen last van lange rusttijden en km p/u beperkingen. Wij kunnen ons toch aan de regels houden, door met dubbele bemanning te rijden. Maar ook elk ander transport bieden wij aan.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Heeft u een lading die extra zorg nodig heeft?

Om de veiligheid van onze chauffeurs en uw goederen te kunnen waarborgen, zijn onze voertuigen uitgerust met Navigatie systemen, beveiligt met een klasse 3 alarm, douane verzegelde laadruimte en geavanceerde volgsystemen zodat u ‘live’ online uw zending kunt volgen.

We gebruiken hiervoor Europetrack. Dit is een dienst waarmee het mogelijk is onze voertuigen te monitoren en op ieder moment te weten waar uw lading zich bevindt

Ons bedrijf en onze chauffeurs zijn door justitie gescreend en zijn in bezit Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Gecertificeerd met ACN passen voor vrachtafhandeling op luchthaven Schiphol en daarmee ook in bezit van het certificaat security awareness-medewerker luchtvracht, voor een veilige schakel in de luchtvracht ketting.

Op ieder moment weten we waar uw lading zich bevindt.

Ook is het mogelijk om het transport met onopvallende volgauto’s te begeleiden.

Vertrouwen is de basis voor ons werk waarmee verwachtingen worden waargemaakt.

EuropeTrack