Get Adobe Flash player

ADR Transport

Ook het (spoed) transport van gevaarlijke stoffen is bij De Man Sneltransport in goede handen.

Wij zijn ADR gecertificeerd en onze voertuigen zijn voorzien van alle speciale voorzieningen en persoonlijke veiligheidsmiddelen voor de chauffeur.

U kunt bij ons terecht voor:

  • ADR transporten van klasse 1 t/m 9
  • ADR transport klasse 1 (Explosief) en klasse 7 (radioactive)

Ook zijn wij in het bezit zijn van een “Befähigungsschein nach § 20 Sprengstoffgesetz” met deze vergunning is de omgang, het verkeer en het transport van explosieven door Duitsland gewaarborgd. m.a.w. DMS mag explosieve stoffen vervoeren door duitsland. voor meer informatie klik op deze en deze link.

En voor NL hebben wij een Bewijs van erkenning ingevolge art. 17 “WECG” wet explosieven voor civiel gebruik voor transport van adr 1!

Ons bedrijf houd zich ook bezig met het vervoeren, inzamelen, handelen en/of bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen of gevaarlijke afvalstoffen en hierbij is vermelding op de landelijke VIHB-lijst verplicht. Buitenlandse bedrijven, die deze activiteiten op Nederlands grondgebied verrichten moeten ook op de lijst staan.
De NIWO behandelt de aanvragen voor vermelding op de VIHB-lijst. De lijst van geregistreerde ondernemers is openbaar en terug te vinden op de Niwo website.

Wat betekent VIHB?
V = vervoerder
I  = inzamelaar
H = handelaar
B = bemiddelaar

Wet- en regelgeving
De NIWO verzorgt in opdracht van dit ministerie de registratie op de VIHB-lijst. Registratie vindt plaats als bedrijven aan de eisen voldoen.

 

adr-gevaarlijke-stoffen

VIHB nr Niwo